Despre noi

Pentru a va face o imagine completa asupra Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea, va invitam la o privire de ansamblu asupra acesteia, inclusiv prin intermediul unor Statistici la nivel mondial. Pentru o analiza mai atenta, va sugeram parcurgerea Marturisirii de Credinta a Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea si a Statutului pentru organizarea si functionarea Bisericii recunoscut de Guvernul Romaniei.

Tot in scopul cunoasterii mai profunde a stilului de viata adventist, va recomandam vizionarea filmului „Adventistii„, un documentar independent realizat de regizorul Martin Doblmeier (romano-catolic) în 2010.

Desigur, mai multe stiri si informatii diverse cu privire la implicarea Bisericii Adventiste in viata societatii va stau la dispozitie pe acest site sau pe site-ul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea din Romania www.adventist.ro

Pentru o cunoastere nemijlocita, va invitam in oricare dintre Bisericile Adventiste de Ziua a Saptea din România. Contrar ideilor preconcepute nimeni nu va incerca sa va boteze sau sa va pocaiasca „instant”, insa, probabil, vor face toate eforturile sa va simtiti bine.

Istoricul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea locale

(in curand)